Esteu aquí

Actualitat comerços i serveis

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda ha posat en marxa Taulellcomerç.cat, una plataforma d’iniciatives innovadores per reactivar el comerç local.

Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM). Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya

Defensem un pacte unitari contra la crisi del coronavirus. 

La fira d'oportunitats s'instal•larà el Parc del Turonet el diumenge 2 d'octubre entre les 10h i les 20h.

Les inscripcions per al Firestoc tardor 2016 que es realitzarà el diumenge 2 d'octubre al Parc del Turonet es poden formalitzar ja a l'OAC.

Els regidors de Comerç i d’Urbanisme, Marc Costa i Iván González, respectivament, han realitzat una visita d’obres aquest dilluns al Mercat de Les Fontetes per veure, in situ, l’estat de les obres que s’estan portant a terme a l’esmentat equipament.

El diumenge 2 d’octubre es realitzarà al parc del Turonet l’edició de tardor de Firestoc i ja comencen els preparatius.

Dissabte a partir de les 20h i durant tot el diumenge l’entorn de la plaça de l’Abat Oliba acull la I Fira Cerdanyola Comerç

Des del consistori es vol potenciar molt el comerç local, protegint-lo de possibles implantacions de grans àrees comercials al municipi, perquè el comerç i la hostaleria de proximitat són els que "en definitiva generen llocs de treball".

Pàgines