“Open Green” a SIMO Network 2011
Edició/ 19 de Setembre de 2011

La sostenibilitat serà present en la pròxima edició de SIMO Network a través d'Open Green, un espai "verd" de més de 1.000 metres quadrats destinat a donar suport a emprenedors, Pimes i empreses de tecnologia.

Aquest any l'Escola d'Organització Industrial (EOI), per segona vegada, serà l'encarregada de gestionar aquest espai, on es celebrarà el XVI Congrés Redepyme. En ell, els professionals del sector TIC, Pimes i emprenedors, podran conèixer les últimes tendències sobre competitivitat i innovació en el marc de la sostenibilitat mediambiental, social i financera.

En Open Green participaran tant professors de l'Escola d'Organització Industrial com a experts de renom internacional, en un complet programa de conferències i sessions de consultoria. En total, seran 50 les activitats que es desenvolupin en aquest entorn.

A més, s'obrirà un centre de networking perquè els participants puguin establir contactes, trobar aliances, inversors i intercanviar coneixements entre si. Aquestes activitats han estat cofinançades pel Fons Social Europeu i del Fons Tecnològic FEDER.

El SIMO Network es celebrarà del 4 al 6 d'octubre a IFEMA (Madrid).

Data d'elaboració:19/09/2011
Font: notícia ITEspresso.es, 15/09/2011
Fotografia: SimoNetwork

Comparteix

afegir comentari

Inicieu sessió per a enviar comentaris