18 de setembre Jornada de difusió del projecte Accelera el creixement
Edició/ 10 de Setembre de 2013

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, juntament amb el PTV i PIMEC organitzen el pròxim dia 18 de setembre una jornada de difusió del programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement ACCELERA el CREIXEMENT, de la Diputació de Barcelona.

L’objectiu d’aquesta jornada és donar a conèixer les possibilitats que ofereix aquest programa i animar a les pimes de  Cerdanyola a formar part d’aquest interessant projecte de suport i assessorament.

El programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement contempla seleccionar 50 pimes de la demarcació de Barcelona que tindran l’oportunitat d’accedir a més de 60 hores d’assessorament d’experts en temes com d’estratègia empresarial, finançament, innovació, internacionalització, entre altres, per tal d’abordar els seus reptes i projectes de creixement amb majors garanties.

Les empreses beneficiàries d’aquesta actuació hauran de ser mitjanes o petites empreses de tres o més treballadors, amb una trajectòria empresarial igual o superior als tres anys, amb voluntat d'invertir en creixement i tenir vocació internacional.

La jornada es realitzarà a les instal•lacions del Parc Tecnològic del Vallès:

9.30hPresentació del projecte:

9.35hObjectius i requisits per participar en el projecte. Sra. Núria Añón. Diputació de Barcelona

9.45hEl projecte. Metodologia i calendari. Sra. Anabel Cuatrecasas. Pimec

10.00hValoració de l’experiència d’empreses participants a l'edició de 2012. 

Per a més informació del programa, s’adjunta el díptic i l’enllaç següent: www.creixementempresarial.pimec.org 

La jornada es realitzarà aquest  18 de setembre, a partir de les 9:30 h. i fins les 10:30 h., en la sala A del Parc Tecnològic del Vallès, per inscripcions:  Núria Gonzalvo   ngonzalvo@pimec.org

Per qualsevol dubte, també podeu contactar amb l’àrea d’empreses del Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès: cerdanyolaoberta@cerdanyola.cat o al telèfon 93.594.70.50

Amb la col•laboració del Parc Tecnològic del Vallès 

 

Comparteix