27a edició ACCIÓ Startup Forum per seguir connectant inversors i startups.
Edició/ 25 de Novembre de 2022

Les activitats de l’ACCIÓ Startup Forum arribaran a la 27a edició per seguir connectant inversors i startups. Com l’any passat totes les activitats se celebraran en el marc de les jornades del Tech Spirit Barcelona els propers 30 de novembre i 1 de desembre.

Per una banda, podràs conèixer les startups més innovadores i amb més potencial de creixement en la competició de pitches més gran de Catalunya: la Catalan Pitch Competition. Totes elles voldran seguir els passos d’empreses com Nixi For Children, guanyadora de l’any passat, Bitmetrics, VEnvirotech, HumanITcare o Red Points.

I de l’altra, l’ACCIÓ Startup Forum esdevindrà una gran oportunitat de promoure el finançament per a startups en una nova edició del networking Startups to Funding que permetrà connectar inversors i startups a través de reunions individualitzades. Registra la teva startup i planifica les teves reunions!

Durant aquests dos dies tampoc no hi faltaran desenes de ponències i taules rodones amb els actors més rellevants de l’ecosistema emprenedor.

T’hi atreveixes? Reserva’t els dies 30 de novembre i 1 de desembre i no et perdis les activitats de l’ACCIÓ Startup Forum! Inscriu-t’hi!

Lloc:

Casa Llotja de Mar
Edifici Llotja, Passeig d'Isabel II, 1
08003 Barcelona.

Com arribar-hi?

 • Metro
  L3, L4
 • Autobusos
  59, D20, H14, L67, V13 i V17
 • Tren FGC
  Línia S1
 • Tren Rodalies de Catalunya
  Línies R2S, R3

Més informació:

http://www.accio.gencat.cat/ca/activitats/grans-actes/forum-inversio/2022/?utm_source=AI&utm_medium=317-titol&utm_campaign=acc10informa

 

Comparteix