Inici de sessió d'usuari

4 empreses de Cerdanyola a la Setmana de la Internacionalització
Edició/ 8 de Octubre de 2013

Quatre empreses de Cerdanyola participen des d'avui a la Setmana de la Internacionalització que tindrà lloc fins l'11 d’octubre a la seu d’ACCIÓ, l'agència per a la competitivitat de les empreses, organisme depenent d ela Generalitat.

Durant aquesta setmana, els directors dels 34 Centres de Promoció de Negocis que ACCIÓ té al món vindran a Barcelona per entrevistar-se amb empresaris catalans que tenen projectes d’expansió internacional i busquen assessorament empresarial. A més, s’han organitzat una quinzena de seminaris per conèixer noves destinacions, descobrir noves oportunitats de negoci o dominar les eines de finançament per començar l’expansió internacional.

Conèixer noves destinacions on vendre els teus productes; prioritzar els productes i països amb més possibilitats, gràcies a les entrevistes amb els nostres experts: o descobrir més de 100 oportunitats de negoci identificades per les oficines d'ACCIÓ al món són alguns dels objectius m,arcats per aquesta iniciativa.

Aquest any hi assistiran 4 empreses de Cerdanyola del Vallès, interessades en iniciar o ampliar la seva activitat exportadora. Participaran en reunions personalitzades amb els directors dels centres d’ACCIÓ al món i assistiran a seminaris sobre les oportunitats de negoci de mercats concrets.

Font: www.cerdanyola.info

Comparteix