Inici de sessió d'usuari

7 consells per crear una Startup Ètica
Innovació / 15 de Setembre de 2011

El llançament d'una startup sempre és una tasca delicada. Es tracta de posar en marxa un negoci i consolidar-se en el mercat. Per a això es compta amb idees i generalment una inversió limitada. També és important dur a terme una bona política de control de la informació. Existeixen molts altres consells, com vigilar el flux efectiu de capital, marcar clarament uns objectius i recollir el feedback dels clients per millorar el nostre negoci. Però hi han altres factors que poden determinar l'èxit del projecte, com el posicionament ètic que prengui la companyia des d'un principi.

7 factors importants per a llançar el teu projecte i que sigui èticament sòlid:


1. Comunicar els teus valors i objectius empresarials: la startup ha de defensar uns valors centrals clars i tenir unes metes definides. Perquè la comunicació sigui efectiva, ha de ser en les dues direccions i ha d'estar en la ment de tots.

2. Identificar l'empresa amb els teus valors i objectius: Assegurar-se que tothom s'identifica amb els valors de la companyia i es centra en assolir les metes.

3.    Gestionar les prioritats a curt i llarg termini: Les startups han de conèixer quines són les seves prioritats i guardar un equilibri entre aquestes.

4. Fer un esforç per adoptar els estàndards de la indústria: Complir la llei i no esperar a regulacions puntuals per solucionar els problemes legals. A més de respectar les normes per als empleats i complir amb les responsabilitats socials.

5. Crear un equip de treball guanyador: Això és imprescindible per a tota companyia i més per a una startup. Crear un grup que treballi bé i ho faci a gust requereix comunicació constant, motivació, reconeixement i un continu aprenentatge.

6. Posar-se en la perspectiva del client: L'emprenedor ha de tenir clara la visió dels clients cap a l'empresa i ha de conèixer la importància de cada element de la seva companyia.

7. Mantenir un equilibri entre el treball i la vida personal: Tots som persones i no depenem exclusivament del treball, de manera que aquest també es veu influït per la resta d'aspectes de la nostra vida.

TAGS
Comparteix

afegir comentari

Inicieu sessió o registreu-vos per a enviar comentaris