AB Biotics augmenta ingressos
Edició/ 24 de Abril de 2012

AB-Biotics ha obtingut en 2011 uns ingressos de més de 6,1 milions d'euros, la qual cosa suposa un increment del 71% pel que fa a l'any anterior.

La companyia, que cotitza des de juliol de 2010 al Mercat Alternatiu Borsari (MAB), ha explicat avui que aquesta notable millora ha estat possible gràcies al creixement de totes les seves àrees de negoci: la d'anàlisis genètiques per a estudis de farmacogenética, la de gestió integral de projectes d'investigació per a la indústria farmacèutica i alimentària i la de desenvolupament d'aliments útils per a la prevenció i el tractament de malalties.

Per contra, el resultat brut d'explotació (ebitda) de la biotecnològica s'ha situat en uns nombres negatius de 252.796 euros, enfront del resultat positiu de 127.084 euros de l'exercici anterior.

Segons l'empresa, aquest resultat negatiu té principalment el seu origen en els costos de l'ampliació de capital tancada el passat mes de desembre i en les despeses reportades per la primera fase del pla d'internacionalització de la companyia.

L'any 2011 va ser de gran rellevància per AB-Biotics. Al març, la companyia va adquirir la signatura madrilenya Quàntum Experimental, una empresa de serveis especialitzats (assajos clínics i analítics, entre uns altres) per al sector farmacèutic, sanitari, cosmètic i alimentari.

A l'octubre del mateix any, AB-Biotics va signar un acord amb Lacer Farma, capdavanter a l'àrea de risc cardiovascular, perquè el laboratori distribuís en exclusiva a Espanya el probiótico AB-Life, indicat per reduir el nivell de colesterol.

Al desembre, AB-Biotics va tancar una ampliació de capital de 4,3 milions d'euros que permetrà engegar la primera fase d'expansió internacional de la signatura, que aspira a estar present en diversos mercats europeus i americans, com Estats Units, Regne Unit, França o Brasil.

Font : notícia de www.expansion.com  18/04/2012

Fotografia de www.ab-biotics.com

Comparteix