Inici de sessió d'usuari

AB-BIOTICS distribuirà l'AB-LIFE a Mèxic
Edició/ 26 de Juny de 2012

Armstrong distribuirà en exclusiva AB-LIFE a Mèxic. L'acord reportarà a AB-Biotics un negoci de 2,3 M€ en els propers tres anys.
La companyia biotecnològica AB-Biotics, amb seu central a Cerdanyola del Vallès (Barcelona), ha tancat un acord amb Armstrong Laboratoris per a la distribució en exclusiva de la seva probiótico per al colesterol AB-LIFE, a Mèxic. Aquest producte, útil per al tractament i la prevenció de malalties cardiovasculars, aconsegueix reduir entre un 14% i un 18% els nivells de colesterol, segons l'estudi clínic avalat pel Comitè Ètic de l'Hospital Porta de Ferro, de Madrid.

Aquesta col·laboració tindrà una durada de deu anys, renovables, i suposarà per AB-Biotics, un volum de negoci de 2,3 M€, per als propers tres anys. Armstrong Laboratoris fabrica i distribueix productes de prescripció mèdica i OTC per als mercats de Centreamèrica, Carib i part de Sud-amèrica.

Per la seva banda, AB-Biotics disposa de quatre línies de negoci, entre les quals s'inclou la d'ingredients funcionals. Es va incorporar al Mercat Alternatiu Borsari (MAB) al juliol de 2010, en l'apartat d'empreses en expansió. En 2011, la companyia va obtenir uns ingressos de 6,16 M€, enfront dels 3,58 M de l'exercici anterior.

 

Font: notícia de www.alimarket.es 26/06/2012

Fotografia de Tony Blay CC,2.0 (by-nc-sa )

Comparteix