Inici de sessió d'usuari

AB-Biotics, nova ampliació de 4,7 milions
Edició/ 27 de Agost de 2012

La biotecnològica catalana AB-Biotics amb seu al Parc Tecnològic del Vallès, prepara la seva tercera ampliació de capital en menys d'un any. El consell d'administració de l'empresa, que cotitza al Mercat Alternatiu Borsari (MAB), ha acordat ampliar el capital en 4,749 milions d'euros a través de l'emissió i posada en circulació de 2,2 milions d'accions ordinàries de cinc cèntims d'euro de valor nominal amb una prima de 2,10 euros.

La companyia destinarà aquests recursos a potenciar el seu creixement internacional, després que hagi aconseguit recentment acords amb socis locals per començar a vendre els seus productes a Estats Units, Canadà, Mèxic i Brasil.

AB-Biotics va tancar a la fi de l'any passat una ampliació de capital de 4,3 milions d'euros, malgrat que inicialment esperava captar fins a vuit milions. A més, aquest any, el consell d'administració ha ofert als treballadors la possibilitat de comprar accions de la companyia per un import màxim de 920.584 euros; a través d'aquesta operació, quatre directius de la marca van aconseguir el juliol passat el 7,34% del capital de la companyia fundada per Miquel Àngel Bonachera i Sergi Audivert.

L'empresa ha advertit que la ralentització en els seus plans de creixement internacional obligarà a AB-Biotics a revisar el seu pla estratègic per als propers anys. Les accions de la biotecnològica van pujar ahir un 1,64% en borsa, fins a situar-se en 1,83 euros per títol.

 

Font: notícia de  www.expansion.com 17/08/2012


TAGS PTV, AB-BIOTICS
Comparteix