Inici de sessió d'usuari

AB-Therapeutics, finançament per 1 milió€
Edició/ 20 de Setembre de 2012

L'empresa biofarmacèutica catalana centrada en la investigació de nous fàrmacs contra el càncer AB-Therapeutics ha tancat la seva segona ronda de finançament per un import d'1 milió d'euros.

L'empresa, amb seu en el Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona, destinarà aquests recursos a continuar el desenvolupament clínic del seu fàrmac experimental contra el càncer de pulmó i pàncrees fins a obtenir l'aprovació de l'Agència Espanyola del Medicament per iniciar els estudis de fase I en pacients amb aquest tipus de tumors.

En aquesta operació han participat la societat de capital de risc Inveready Seed Capital (amb l'aportació de 300.000 euros), Genoma Espanya (que ha contribuït amb altres 300.000 euros en forma de préstec participatiu), els actuals socis de la companyia i nous inversors particulars i business angels (que han aportat la resta del finançament).

"Estem molt satisfets perquè el resultat de la ronda ha superat les nostres expectatives" ha explicat el Conseller Delegat de AB-Therapeutics, Carles Domènech.

Amb aquesta operació, Inveready afegeix un pas més en la seva estratègia de diversificació i tal com ha declarat el director d'Inversions de la societat, Roger Piqué, "creiem que la inversió en aquesta companyia, que iniciarà en breu el desenvolupament clínic del seu primer producte, reforça el nostre porta-folio en l'àmbit biotecnològic i la nostra vocació d'invertir en companyies amb una tornada important a la societat".

Malgrat tancar aquesta ronda de finançament, la companyia segueix oberta a la participació de nous inversors particulars que desitgin entrar en el seu capital.

D'altra banda, la companyia ha canviat el seu nom pel d'Ability Pharmaceuticals per ressaltar el seu caràcter independent, atès que des de novembre de 2011 AB-Biotics no té participacions en AB-Therapeutics.
 

Font: notícia de www.eleconomista.es 18/09/2012

Comparteix