Inici de sessió d'usuari

Acord entre Grup MGA i SMI 2000 per a la distribució de la ruleta Magic Red
Edició/ 7 de Octubre de 2013

En el marc incomparable que ofereix el Museo del Recreativo Sanahuja , instal·lat a la planta baixa del Golden Park de Terrassa , es va fer públic el passat 26 de setembre l'acord entre el Grup MGA, amb seu al PTV, i SMI 2000 per a la distribució en exclusiva per tot Espanya de la ruleta Magic Red.

La nova ruleta multilloc Magic Red està actualitzada als últims reglaments , i ha estat fabricada amb les millors tecnologies del moment : pantalles tàctils de 22", bitlleters recicladors, il·uminació led i altres múltiples millores tècniques.

El llançament de Magic Red s'ha iniciat amb les versions de 5 i 8 jugadors i amb homologació a Andalusia, Aragó, Balears, Catalunya, Madrid i València, ampliant-se en breu a la resta de comunitats.

"La competitivitat i qualitat de SMI 2000 a la fabricació de ruletes multiposició, sumada a l'experiència del Grup MGA en la distribució de ruletes multilloc -recordem que MGA va ser pionera en aquest camp amb la Ruleta Megastar - ens ofereix grans garanties d'èxit en el llançament al mercat de la nova Magic Red", assegura Artur Porta, director de la Divisió Industrial del Grup MGA.

L'anunci de l'acord va tenir lloc durant l'acte de pre-inauguració del Museu del Recreativo Sanahuja, on prop un centenar de convidats del sector Salons de Catalunya i del Recreatiu van poder gaudir de l'exposició de màquines Juke Box, pinballs, Slots, etc. , algunes d'elles amb més de 100 anys d'antiguitat. En total, més de 250 màquines, peces úniques i en perfecte estat de conservació , que mantenen viva la història del sector del Joc a Espanya.

Font: www.ptv.cat

TAGS MGA
Comparteix