Inici de sessió d'usuari

Acord entre Sevibe Cells i Asefa
Edició/ 19 de Setembre de 2012

Asefa Assegurances ha arribat a un acord amb Sevibe Cells, una de les empreses més importants de conservació privada de cèl·lules mare del cordó umbilical a Espanya, que permetrà als assegurats d'Asefa salut accedir a aquest servei amb la garantia dels millors professionals.

Sevibe Cells, empresa ubicada al Parc Tecnològic del Vallès, neix en 2007 amb la finalitat d'oferir un servei personalitzat d'alta qualitat i garanties de futur en la conservació de les cèl·lules mare de la Sang del Cordó Umbilical (SCU) i del Teixit del Cordó Umbilical per al seu ús dins del nucli familiar. Compta amb 12 delegacions repartides en tot el territori nacional, ofereix als seus clients un servei d'alta qualitat, proper i personalitzat. Des de la seva creació, ha processat mostres de més de 6.000 famílies espanyoles.

A Espanya és l'única entitat amb laboratori propi de processament cel·lular (situat en el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona) i amb recollida personalitzada del kit el dia del part per part d'un equip especialitzat d'assistents sanitàris, assegurant així un ràpid transport i una excel·lent qualitat de les mostres.

La signatura de l'acord ha tingut lloc a la seu d'Asefa Assegurances i en ella han estat presents, José Antonio Soriano, director d'Operacions i Prestacions de Salut, per part d'Asefa Assegurances, i Eloi Palà Ramos, director General de Sevibe Cells.

“L'extracció de cèl·lules mare del cordó umbilical és un procés innocu, que no presenta riscos ni per al bebè ni per a la mare; la seva conservació és una cosa amb cada vegada més demanda per la seva gran utilitat en la curació de malalties. Per això, en Asefa Salut, preocupats sempre pel benestar dels nostres assegurats, hem pensat a oferir-los aquest servei a preus avantatjosos”, afirma José Antonio Soriano, director d'Operacions i Prestacions d'Asefa Salut.

Per la seva banda, Eloi Palà ha destacat la importància de l'acord, que permet apropar un servei de tanta utilitat a la societat: “Les cèl·lules mare emmagatzemades són 100% compatibles amb el propi bebè i presenten una compatibilitat del 25% entre germans; la qual cosa és un factor fonamental, per a l'èxit d'un eventual trasplantament”.

Sevibe Cells és membre del Grup Famicord, 3er grup europeu de bancs especialitzat en la conservació de cèl·lules mare del cordó umbilical. Amb 10 anys d'experiència a Europa, compta amb 11 aplicacions clíniques amb cèl·lules mare de sang del cordó conservades en ell, i amb 4 aplicacions clíniques pioneres amb cèl·lules mare mesenquimales procedents del teixit del cordó umbilical, sent així un dels bancs privats amb més experiència a Europa en aplicacions clíniques amb cèl·lules mare.

Així mateix, Sevibe Cells forma part de l'Associació Espanyola de Bancs de Cèl·lules Mare (ABCM), que té com a objectiu afavorir el desenvolupament, investigació i aplicació d'avanços en el camp de les cèl·lules mare.

Asefa Salut, marca de Salut d'Asefa Assegurances, compte en l'actualitat amb una àmplia gamma de productes d'assistència sanitària per atendre les necessitats del seus més de 45.000 assegurats i un quadre mèdic nacional propi totalment gestionat per l'entitat.

Font i fotografia: notícia de www.sevibe.es 18/09/2012

TAGS PTV, sevibe
Comparteix