AEPTV col.laboració amb ATISAE
Edició/ 11 de Maig de 2012

El passat dia 2 de maig, es va signar l'acord de col·laboració amb ATISAE que destaca per ser, actualment, una societat espanyola independent d'ingenyeries, fabricants, grups empresarials i financer, amb una estructura humana i de medis técnics que la sitúan com a líder a Espanya dins de les empreses de serveis en el camp del Control i Gestió de la Qualitat.

Dins del conveni de col·laboració alguns dels punts acordats son:

ATISAE oferirà als associats un servei de DIAGNOSI REGLAMENTÀRIA. Aquest servei consistirà en que ATISAE realitzarà una visita GRATUÏTA d'avaluació de la conformitat reglamentària bàsica, en els àmbits de seguretat industrial, mediambient i prevenció de riscos laborals, assessorant a l'associat respecte al seu compliment.

ATISAE oferirà un descompte del 30% sobre l'import de les tarifes màximes publicades per la Generalitat de Catalunya en l'àmbit d'inspeccions reglamentàries de seguretat industrial.

ATISAE oferirà condicions preferencials respecte a la resta de serveis que realitza a tots els associats que així ho desitjin. Aquests serveis podeu consultar-los trucant a l'oficina de l'AEPTV telèfon 93 582 01 78 o bé per mail a: aeptv@aeptv.org.

 

Font i fotografia: notícia de www.aeptv.org  maig 2012

Comparteix