AITech instal·la dos emprovadors virtuals aiMirror al centre comercial La Maquinista de Barcelona
Edició/ 15 de Abril de 2015

L'empresa Artificial Intelligence Technologies (AITech), ubicada al Parc de Recerca UAB, ha arribat a un acord amb el centre comercial La Maquinista de Barcelona per instal·lar dos dels seus emprovadors.

Es tracta dels emprovadors virtuals aiMirror que, gràcies a les tecnologies de visió per computador i realitat augmentada, aconsegueixen reproduir l’efecte d’un mirall a temps real. D’aquesta manera, els clients del centre comercial podran veure com els hi queda la roba sense necessitats de provar-se-la ni desvestir-se. Igualment, els dispositius aiMirror estan equipats amb una pantalla d'alta definició, una unitat de procés central i una nova generació de càmeres amb sensor de profunditat Kinect 2, en 3D, que permet que les peces s'ajustin perfectament al cos i al moviment de l'usuari.

A finals d’abril els clients de La Maquinista ja podran gaudir d’aquests miralls interactius des d’on podran escollir el seu nou look d’entre un catàleg de més 250 peces de roba de diferents tendes de moda del centre comercial. Igualment, el dispositiu permetrà a l’usuari enviar-se al seu dispositiu mòvil una foto d’aquesta experiència.

Font: web de PRUAB

Comparteix