Ajuntament i Diputació volen potenciar els programes conjunts de desenvolupament econòmic
Edició/ 2 de Abril de 2013
El president delegat de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil, destaca el seu objectiu d’aprofundir en el treball amb el territori i recuperar la feina conjunta amb l'Ajuntament en relació al desenvolupament econòmic, el comerç i l'empresa.

Ferran Civil ha visitat Cerdanyola acostant-se al Servei Municipal d'Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica de la masia de Can Serraperera i una de les jornades del programa Cerdanyola Connecta, juntament amb l'alcaldessa de la ciutat, Carme Carmona, el regidor de Promoció Econòmica, Francisco Ortiz, i els regidors de CiU –formació a la que pertany Civil- Alfons Escoda, Jaume Folch i Marc Costa.

 

Durant la reunió els responsables municipals i provincial van tractar diverses actuacions que es realitzen a la ciutat, entre les quals destaca el programa Cerdanyola Connecta, que es va tancar ahir amb una valoració institucional satisfactòria. Cerdanyola Connecta estava promogut per l'Ajuntament, amb el suport de la Diputació i del Parc Tecnològic del Vallès (PTV) i on la delegació institucional va assistir a l’espai de networking departint amb les persones participants.

A Can Serraperera, per la seva banda, Civil va conèixer els espais d’emprenedoria, empresa, comerç i el viver d’empreses i les activitats que es realitzen.

Font: http://www.cerdanyola.info/menu_principal/inici/noticies/2013/03/27/ferran_civil.html

Comparteix