Ajut : Cupons per fer una empresa més innovadora, internacional i resilient
Edició/ 18 de Juliol de 2022

Els Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa ofereixen un descompte econòmic directe que es pot bescanviar per un servei expert en internacionalització, innovació, sostenibilitat o noves tecnologies a través de l’assessorament dels proveïdors acreditats per ACCIÓ.

Uns ajuts únics que ja han beneficiat a 3.000 empreses catalanes i que han servit per acompanyar-les a vendre a nous països, a implementar o desenvolupar noves tecnologies o a adaptar el seu model de negoci als canvis de l’entorn.

Sabies que prop de la meitat de les empreses beneficiàries preveuen incrementar la seva facturació? No perdis aquesta oportunitat d’accedir a uns ajuts que, enguany, t’acompanyaran a seguir expandint la teva empresa al món, a avançar cap a la indústria 4.0 o a desenvolupar noves solucions sostenibles per frenar l’emergència climàtica.

Tot i que els Cupons ACCIÓ 2022  arriben amb novetats, el que no canvia, però, és que s'exhaureixen en poc temps. Prepara’t i tria el cupó que més s’adapti a les teves necessitats.

La nova convocatòria dels Cupons ACCIÓ és oberta. Sol·licita ara el teu cupó!

Les empreses beneficiàries podran desenvolupar les següents actuacions:

  • Una diagnosi ambiental i un full de ruta tecnològic.
  • Un informe personalitzat per incorporar o desenvolupar tecnologies verdes, a partir de validacions, assajos o testatges.
  • Definir una estratègia en sostenibilitat.
  • Un pla d’acció i recomanacions per a la mitigació o adaptació al canvi climàtic.

Ajut màxim de 8.000 euros.

Recorda que els cupons es concedeixen per ordre cronològic de sol·licitud i solen exhaurir-se en poc temps. Prepara't per sol·licitar el teu cupó consultant la documentació relacionada.

La convocatòria dels Cupons ACCIÓ per combatre el canvi climàtic és oberta. Presenta la teva sol·licitud abans del 15 de novembre o abans de l'exhauriment del pressupost.

 

* Aquesta línia de cupons forma part del Programa ProACCIÓ Green i es duu a terme en col·laboració amb el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el Fons Climàtic de la Generalitat de Catalunya

 

Comparteix