Inici de sessió d'usuari

Ajut directe per a startups tecnològiques
Edició/ 2 de Juliol de 2021

 

Startup Capital és un ajut directe de fins a 75.000 € per a startups tecnològiques de creació recent.

 

L’ajut s’ha de destinar a finançar actuacions derivades de l’execució del pla d’empresa, des de l’administració i gestió de les operacions de l’empresa fins al desenvolupament i comercialització dels productes i serveis.

 

Són despeses justificables el personal, la inversió en materials i equipaments, el lloguer d'espais, l'elaboració d’estratègies de comunicació, entre d'altres.

A qui va dirigit:

Startups tecnològiques enteses com empreses amb ànim de lucre, tecnologia pròpia i establiment operatiu a Catalunya quecomplexin:

  • Ser creades entre el 1 dia abans de la publicació d'aquestes bases al DOGC, és a dir a partir de 10/06/2021, i com a màxim, 18 mesos abans de la data de presentació de la sol·licitud de l'ajut.
  • Tenir personalitat jurídica pròpia, independent de la dels seus socis fundadors. No es consideren beneficiaris els empresaris individuals.
  • Que l’equip fundador siguin emprenedors, no pas empreses o institucions, i que aquests tinguin la majoria del capital de l’empresa (mínim 51%).
  • El finançament previ total rebut per la startup (en totes les fórmules) fins a la data de la sol·licitud ha de ser inferior a 250.000 €
Data límit : 27/07/21
 
Més informació:
Comparteix