Inici de sessió d'usuari

Ajuts per a desenvolupar Intel·ligència Artificial per al diagnòstic i el tractament del càncer pediàtric
Edició/ 22 de Juliol de 2020
El projecte donarà suport al desenvolupament d’enfocaments multinacionals per facilitar la captació de dades sobre càncer pediàtric de diverses fonts, i crear una xarxa de parts interessades per explorar les aplicacions de les tecnologies d’intel·ligència artificial en el càncer pediàtric.

El projecte desenvoluparà un informe d’última generació per ajudar a comprendre els reptes, necessitats i llacunes en la captació de dades sobre càncer pediàtric a la UE.  

El projecte desenvoluparà un marc per trobar solucions i prioritzar les oportunitats per solucionar els buits existents amb un enfocament multinacional i multidisciplinari.  

El projecte crearà una xarxa polivalent per connectar i facilitar els intercanvis i la difusió de bones pràctiques en tecnologies d’aprenentatge automàtic i d’intel·ligència artificial clínicament rellevants entre totes les parts interessades. 
El projecte s'ha de centrar en múltiples aplicacions, com per exemple la imatge radiològica, la patologia digital, el genotipat integrat i els algoritmes de predicció de resultats i la presa de decisions clíniques. 
 
Data límit: 18/08/2020 
 
Font:
 
Comparteix