Ajuts i convocatòries per a la Recerca i Innovació:
Innovació / 19 de Octubre de 2011


 

Convocatòries:

VIII Premi Joan Oró a la divulgació de la recerca científica

L'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) convoca el VIII Premi Joan Oró a la divulgació de la recerca científica, patrocinat pel Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. Poden participar joves investigadors (menors de 35 anys) que hagin escrit un article o elaborat un producte multimèdia -un vídeo, un bloc, un web, etc.-, sobre la seva recerca. El guardó consta de dos premis de 1.000€ per a cadascun dels guanyadors en totes dues categories i fins a sis premis de 350€ cadascun per als accèssits (màxim tres per modalitat).
Convocatòria fins 31/12/2011 [+]

Premios Nacionales de Innovación y Diseño 2011

Amb l'objectiu de promoure el desenvolupament de la innovació tecnològica i la utilització del disseny com a element innovador. Hi ha 7 categories: trajectòria innovadora (empresaris els quals la seva trajectòria professional ha aportat al desenvolupament de la innovació tecnològica espanyola), capital risc (iniciatives que fomenten el finançament a llarg termini a projectes innovadors desenvolupats per petites i mitjanes empreses per part del sector privat), compra pública innovadora, internacionalització (empreses que hagin introduït amb èxit productes innovadors desenvolupats a Espanya), recursos humans innovadors (empreses que hagin destcat en la contractació i formació de personal especialitzat en innovació i investigació), premi nacional de disseny per a empreses i per professionals.
Convocatòria fins 25/11/2011 [+]

 

Des d'aquest enllaç del web de la UAB, trobareu totes les convocatòries existents pel finançament de la recerca. Podeu cercar per paraules clau, per tipus d'ajut i rebre avisos per mail de les convocatòries en curs.

http://www.recerca.uab.es/convocatories

 

 

Comparteix

afegir comentari

Inicieu sessió per a enviar comentaris