Inici de sessió d'usuari

Ajuts per a pimes , cooperatives i autònoms enfront la Covid-19
Edició/ 15 de Febrer de 2021

AJUTS EXTRAORDINARIS PER A PETITES EMPRESES, MICROEMPRESES, COOPERATIVES I AUTÒNOMS AMB TREBALLADORS A CÀRREC EN SITUACIÓ DE ERTO

Nova línia d'ajuts de suport als col·lectius i sectors econòmics més afectats per les mesures de contenció de la pandèmia de la Covid-19 i mantenir els llocs de treball en situació d’Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) de les petites empreses, microempreses i cooperatives.

Ajut de 2.000 euros per treballador en situació d’ERTO actiu, a data 31 de gener de 2021, amb un màxim de 30.000 euros per beneficiari. El tràmit per demanar l’ajut s’obrirà dilluns 15 de febrer, i es podrà fer fins al dia 22 de febrer de 2021.

A través del següent enllaç posem al vostre abast informació de les bases reguladores  aprovades segons resolució del DOGC núm. 8.336 del passat 8 de febrer i per a la presentació de les sol·licituds.

AJUTS EXTRAORDINARIS PER A PERSONES AUTÒNOMES ENFRONT LA COVID-19 (febrer 2021)

El proper dia 19 de febrer s'obrirà un nou registre perquè persones treballadores autònomes s'inscriguin prèviament i puguin optar a una nova convocatòria d'ajuts. Com en la darrera convocatòria les persones que s'inscriguin seran considerades sol·licitants de l'ajut sense que hagin de fer cap altre tipus d'actuació i podran resultar-ne beneficiàries si compleixen els requisits establerts a la corresponent convocatòria.

Presentació de sol·licituds

Des de les 9 del matí del 19 de febrer fins al 26 de febrer a les 3 de la tarda.

Beneficiaris

Professionals autònoms que exerceixin una activitat econòmica com a persona física a títol individual, mutualistes, societaris, socis cooperativistes, tots fins a un màxim de 6 persones (titulars inclosos).

Per poder demanar la prestació és necessari tenir un certificat digital o l'idCAT Mòbil.

A través del següent enllaç i infografia posem al vostre abast informació dels requisits i tràmits a seguir.

Comparteix