Inici de sessió d'usuari

Ajuts a pimes i startups tecnològiques amb productes aplicables al sector agrícola
admin/ 5 de Octubre de 2020

La convocatòria oberta núm. 1 DEMETER - DEVELOP té com a objectiu atraure i involucrar empreses emergents / pimes amb productes tecnològics que es puguin implementar dins del sector agroempresarial.  

DEMETER , amb finançament Horizon 2020, té com a objectiu posar els mitjans digitals al servei dels agricultors:

1. Utilitzar un model connectat que se centra constantment a barrejar coneixement i experiència humana amb informació digital.

2. Centrant-nos en la interoperabilitat com a principal facilitador digital, ampliant la cobertura de la interoperabilitat a través de dades, serveis, plataformes, comunicació M2M (màquina a màquina) i intel·ligència en línia, però també el coneixement humà, i la implementació de la interoperabilitat connectant agricultors, assessors i proveïdors de solucions i maquinària TIC.

3. Transformar el sector mitjançant la creació de la solució en una sèrie de tecnologies digitals: Internet de les coses, observació de la Terra, Big Data, intel·ligència artificial i de pràctiques digitals: cooperació, mobilitat i innovació oberta.

Temàtiques per a la selecció:

Tema 1: capacitat de treball del sòl i monitoratge de la humitat 

Perquè les màquines puguin entrar en un camp per fer feina, han de trobar terreny prou fort per suportar el seu pes. Comprendre la humitat del sòl després de la pluja ajudarà a predir la possibilitat de realitzar treballs al camp, cosa que permet una millor plantació, aplicació i collita i redueix el cost de la maquinària i l’impacte ambiental. 

Tema 2: app interoperable de foto amb geo etiquetes   

Tema 3: facilitador ISOBUS 

Tema 4: solucions basades en blockchain per a aplicacions agrícoles  

Tema 5: integració del procés de negoci DEMETER 

  

Data límit: 18/11/2020 

Més informació:

https://h2020-demeter.eu/

Comparteix