Inici de sessió d'usuari

Ajuts a pimes que ofereixin solucions digitals per al diagnòstic mèdic
Edició/ 16 de Juny de 2020

El projecte DIGI-B-CUBE té com a objectiu donar suport a les innovacions i solucions digitals per a la reconfiguració del diagnòstic mèdic i de les cadenes de valor relacionades cap a una economia de salut 4.0. L’ideal és que aquest finançament doni suport a l’inici i a la propagació de la col·laboració intersectorial que tindrà efectes duradors en la transferència de tecnologia i que comporti noves innovacions, solucions, desenvolupament de productes o serveis.  

Ara hi ha oberta la convocatòria per a dos tipus de vals: 

  • Val per prototip: màxim finançament per pime: 20.000 euros. Màxim finançament per projecte. 60.000 euros. Suport al prototip o prova de concepte o estudi de viabilitat per a un repte de digitalització en el diagnòstic mèdic i les cadenes de valor relacionades. Consorci format mínim per a 2 pimes, màxim 3 organitzacions de 2 sectors diferents. 
  • Val d'innovació: màxim finançament per pime: 50.000 euros. Màxim finançament per projecte. 150.000 euros. Suport per desenvolupar conjuntament un producte / servei nou basat en un concepte demostrat existent que abordi un repte de digitalització en el diagnòstic mèdic i les cadenes de valor relacionades. Consorci format mínim per a 2 pimes de 2 sectors diferents. 
Més informació:
 
Comparteix