Inici de sessió d'usuari

PERFIL Empreses

Nom

Akewuele

Perfil

Perfil: 
de 10 a 29
Màrketing Olfactiu
Carrer de l'Or, 22 - Polígon Industrial "La Clota"
Cerdanyola del Vallès


akewuele va nèixer al 2007 com una caixeta revolucionària que ajuntava 1 imatge, un Missatge i una aroma. I Allò que va començar sent un invent per evocar sensacions, es va transformar -tan sols 2 anys després- en una empresa de màrqueting olfactiu que es dedica a comunicar amb les aromes, a ambientar espais, i a despertar emocions. Avui en dia akewuele és una empresa de comunicació sensorial que treballa per a les marques més importants del país.

akewuele S.L. està formada per un grup d'empreses d'Àmbits Diferents: odotip, empresa de màrqueting olfactiu, que alhora forma part del Grup Maculart, amb més de 35 anys d'experiència en el món de la Impressió i el dissenys gràfics, i Trisón Acústica , empresa gallega dedicada a l'ambientació musical i la il • luminació.

akewuele té un acord de col · laboració amb Ravetllat Aromatics, empresa catalana dedicada a la creació de fragàncies, amb més de 80 anys al sector, i que té el seu propi laboratori on hi treballa un gran grup de perfumistes i tècnics. Actualment la principal activitat d'akewuele és l'ambientació d'espais: botigues, teatres, conferències, exposicions, clíniques, edificis ...

Vam començar a desenvolupar aquesta tasca quan gairebé no hi havia ningú més que se'n dediqués, i estem molt orgullosos de poder dir que en el poc temps que hi portem, estem treballant pel Grup Inditex, ambientant les seves botigues de Massimo Dutti a tot el món, i amb altres empreses tan importants com Adidas, Àrees (estacions de Servei), La Farga o Aïta.

Altres sectors en els que estem treballant són el transport, la banca, les grans superfícies, els hotels, les instal · lacions Esportives i la restauració.

Fa unes setmanes vam crear l'aroma corporativa de la Clínica Diagonal i un projecte que ens va fer uns il·lusió molt especial: vam fer les aromes de l'obra de teatre "Geronimo Stilton"-aroma a ogre, a llaminadura ia rosa -, al teatre Condal, ambdós a Barcelona.

Per fer tot això tenim les nostres pròpies màquines d'aromatització, que es basen en un sistema nebulitzador.

I continuem elaborant tot tipus de productes amb els què transmetre i recordar una aroma: akewueles, espelmes, mikados, sabons, caixes amb aromes temàtics, i podem dir que molt aviat serem la primera empresa que podrà imprimir directament amb aroma.