Inici de sessió d'usuari

Almirall entra en el capital d'AB-Biotics
Edició/ 24 de Octubre de 2012

La farmacéutica invertirà prop d'un milió d'euros en l'spin-off AB-Biotics.Ambdues companyies col·laboraran en la promoció i comercialització de Neurofarmagen a Espanya, un test per optimitzar tractaments neuropsiquiàtrics.

Almirall ha arribat a un acord amb la biotecnològica AB-Biotics, ubicada al Parc de Recerca UAB, per entrar en el seu capital social, després de subscriure una ampliació de capital d'un milió d'euros. L'entrada d'Almirall en el capital d'AB-Biotics permetrà potenciar l'expansió comercial dels tests de farmacogenètica desenvolupats per la biotecnològica.

Ambdues companyies col·laboraran en la promoció i comercialització de Neurofarmagen a Espanya a partir de 2013. Es tracta d'un test genètic que, a partir de l'ADN extret d'una mostra de saliva, permet al metge identificar la predisposició del pacient per respondre als principis actius més utilitzats en el tractament de la depressió, esquizofrènia, trastorn bipolar o epilèpsia.

En concret, l'operació es farà efectiva mitjançant la subscripció per part d'Almirall de 465.115 accions d'AB-Biotics a un preu de 2,15 euros per títol, en el marc d'una operació d'augment de capital que la biotecnològica manté oberta i amb la qual assegura una participació mínima del 5%.

 

Font: notícia de (PRUAB)www.uab.es  23/10/2012

Fotografia de Sharon Drummond CC, 2.0 (by-nc-sa)

Comparteix