AntibodyBcn participa en el descobriment d'un nou mètode més innocu per etiquetar proteïnes
Edició/ 5 de Octubre de 2015

El Consell Superior d'Investigació Científica (SCIC) ha liderat, juntament amn l'IRB i el BSC, el desenvolupament d'unes eines moleculars anomenades Inntags -innocuous and innovate protein taggin- per a l'estudi i la caracterítzació funcional de les proteïnes.

Els resultats obtinguts per aquest estudi, sorgit d'un projecte INNPACTO -per a la col·laboració públic-privada en projectes R+D+I i publicat a la revista Nature Methods, revelen que els inntags són molt més innocus funcionalment que les etiquetes peptídiques disponibles i utilitzades fins el moment pel marcatge de proteïnes. Els inntags ofereixen, segons els autors de l'estudi, una extraordinària eficiència en la detecció de proteïnes etiquetades mitjançant anticossos.

Segons els investigadors, l'objectiu és acabar desenvolupant sistemes ultrasensibles de detecció d'oligòmers d'amiloide per una detecció precoç de l'Alzheimer, ja que aquests estan directament relacionats amb la malaltia.

AntibodyBcn, empresa ubicada al Parc de Recerca UAB, ha estat coautora d'aquest estudi i s'ha encarregat de desenvolupar i comercialitzar els anticossos inntag.

Per continuar llegint la notícia, feu clic a l'enllaç.

FONT: PRUAB

Comparteix