Aplicacions Android per a pimes i autonomos
Coopera/ 21 de Març de 2012

Google Docs: és un impresindible per tots els androides, sincronitza els teus documents i compartelos amb altres persones ràpid i senzill.

Crea, edita, puja i comparteix els teus documents amb l'aplicació Google Docs. La solució de google per crear els teus documents online i portar-los sempre amb tu. L'aplicació està en desenvolupament i millorant dia a dia. Descarrega el Google Docs

*Dropbox: et permet portar totes les teves fotos, documents i videos a qualsevol lugarDropbox és un servei gratis que et permet portar totes les teves fotos, els teus documents i videos a qualsevol lloc. Descarrega el Dropbox

*CamScanner: Si Abans feies fotos a l'Que volies escanejar "al vol" Aquesta aplicación Millores moltissim El Resultat final. Crea unes imatges de Gran Qualitat Que Despres podràs editar i convertir un arxiu PDF per Exemple.

CamScanner converteix el SEU Mòbil l'ONU Escàner portàtil per escanejar i Els Seus administrar documents de paper en els debats Pissarra i refuta facilment. El nostre algorisme intel · terminals intel · ligents de retallar i Millorar garanteix els imatges i Clara escanejades recognoscible. Descarregar CamScanner

*Evernote: és una aplicació gratuïta i fàcil d'usar que t'ajuda a recordar tot en tots els dispositius que uses. Mantente organitzat, guarda les teves idees i millora la teva productivitat. Descarregar Evernote

*AutoCAD WS: Per als enginyers, arquitectes i altres tècnics segurament no venja gens malament aquesta aplicació on podràs portar tots els teus projectes en la butxaca.

AutoCAD® W – Asseu la llibertat de portar els seus dissenys allà on vagi.AutoCAD® W és una aplicació CAD per a mòbil que brinda la llibertat i flexibilitat de veure, editar i compartir arxius DWG™ i DWF™ en el telèfon o Tablet Android. Descarrega l'AutoCAD WS

*My Data Manager:Vols conèixer quant consumeix cada aplicació? Doncs bé, My Data Manager era el que buscaves. Amb una interfície intuïtiva i molt bé presentada podràs veure de forma molt gràfica que aplicacions et consumeixen més dades.
Per a aquells mortals que tenim un límit de dades (la gran majoria ara com ara) crec que ens ve bastant bé tenir controlat quant portem gastat.
Compta amb un giny molt sencillito per tenir de primera mà el consum.
Es pot configurar diversos tipus de notificacions segun s'arribin a uns limitis que hàgim establert nosaltres prèviament.
Per a aquells que tingueu una tarifa de dades amb una OMV (Pepephone, Symio…), les dades que haureu d'usar són els de Roaming, ja que les xarxes OMV són detectades com Roaming en els vostres telèfons.

Descarregar my Data Manager en el Android Market

*Dropin: Amb l'aplicació original de Dropbox hem de realitzar les sincronitzacions de manera manual, amb Dropin nostres fotos i videos se sincronitzaran en el núvol de forma automàtica.

Una de les opcions desatacables d'aquesta aplicació és que podem activar que els arxius solament se sincronitzin si el teu dispositiu es troba connectat a una xarxa WiFi. Alguna cosa important per a aquells que comptem amb limiti de dades en les nostres tarifes.
Es tracta d'una aplicació gratuïta que podreis trobar en el Android Market. Descarregar el DROPIN

*FonYou: és una magnífica aplicació ara disponible per Android. Que és el que fa? Doncs et permet tenir dos nombres de mòbil associats a una mateixa targeta sim.
Quan algú cridi al teu nou nombre, rebràs la trucada en el teu mòbil igual que amb el teu nombre habitual. Per cridar i enviar SMS des del teu nou nombre, podràs utilitzar l'aplicació i el destinatari veurà el teu nombre fonYou, en lloc del teu nombre de sempre.
Amb fonYou tens gratis dos nombres en el teu Android. A més del teu nombre habitual disposaràs d'un nou nombre fonYou que funciona sobre la teva targeta SIM actual, sense que hagis de canviar d'operador.

Entre altres serveis, fonYou ens ofereix:

* Cridar i enviar SMS amb el teu nombre fonYou.
* Fer trucades internacionals gratis.
* Escoltar els missatges de veu.
* Veure les trucades, missatges i SMS rebuts i enviats.
* Utilitzar l'agenda de contactes de fonYou.
* Configurar els filtres i salutacions de contestador.
* Gravar salutacions de contestador directament des del mòbil.
Premis que ha guanyat fonYou:

* Xarxa Herring – TOP 100 empreses europees més innovadores.
* Mobile Premier Awards – Premio de l'audiència a la millor start-up emergent.
* Innovate!2010 – TOP 20 millors start-ups del món
* Mobile Merit Awards – Guanyadora en la categoria de serveis Mòbils.
* Xataka Mòbil – Millor servei mòbil de l'any

Descarregar Fonyou al Android Market

 

TAGS mòbils
Comparteix