Inici de sessió d'usuari

Aprovats 105 milions d'euros d'avals per a Pimes i autònoms
Edició/ 13 de Setembre de 2011

Avalis de Catalunya, Societat de Garantia Recíproca (SGR), adscrita a la Generalitat de Catalunya, ha aprovat avals per un import de 105 milions d’euros durant el primer semestre del 2011, el que representa un 167% més que durant el mateix període de l’any anterior. Un total de 570 petites i mitjanes empreses i treballadors autònoms s’han beneficiat d’aquest tipus de finançament. El 74% d’aquestes operacions han servit per avalar projectes d’inversió, el 19% per cobrir les garanties que sol·liciten les administracions, i el 7% restant per avalar operacions de circulant.

Avalis va posar en marxa el passat mes de juny una nova línia de fins a 150 milions d’euros en avals per donar resposta a les necessitats de circulant de les Pimes i els autònoms. La Societat de garantia recíproca dóna cobertura de risc per a crèdits de circulant de les entitats financeres per a operacions de fins a 600.000 euros.

Avalis de Catalunya, SGR, és una societat mercantil i de naturalesa financera creada el 2003 amb l’impuls de la Generalitat de Catalunya i la participació d’institucions del món econòmic català. La seva funció és actuar com un instrument financer de suport al finançament aliè de Pimes i autònoms. En aquest sentit, Avalis concedeix avals a les Pimes i als autònoms per facilitar-los l’accés al crèdit  i obtenir, així, el finançament necessari per desenvolupar els seus projectes  empresarials, tot prioritzant les àrees clau del creixement a curt i llarg termini, com ara: Internacionalització, Innovació, Eficiència Energètica, Eficiència i Productivitat, Formació i Ocupació.

Data d'elaboració: 13/09/2011
Font: notícia premsa Gencat, 12/09/2011
Fotografia: logo Avalis

Comparteix

afegir comentari

Inicieu sessió o registreu-vos per a enviar comentaris