Inici de sessió d'usuari

APTE i ENISA signen un acord
Edició/ 16 de Juliol de 2012

APTE i ENISA signen un acord per enfortir el teixit empresarial als parcs científics i tecnològics

APTE i l'Empresa Nacional d'Innovació S.A. (ENISA) van signar el dimarts a Madrid un acord marc de col·laboració a fi d'augmentar les facilitats i millora de les condicions de finançament de les pimes espanyoles.
A la signatura del conveni de col·laboració, que va tenir lloc dins de la celebració de la jornada “Finançament de la Pime a través del préstec participatiu de ENISA” destinada als tècnics dels parcs científics i tecnològics membres de APTE, van assistir la consellera delegada de ENISA, Begoña Cristeto, i el president de APTE, Felipe Romera.

Amb aquest acord, ambdues entitats col·laboraran entre altres activitats, en el disseny d'informació per a les empreses relacionades amb l'ús de nous instruments financers i detecció de necessitats financeres per a les pimes; assessorament mutu en temes de finançament empresarial; i desenvolupament d'activitats comunes per a la promoció dels préstecs participatius entre les petites i mitges empreses.

Així mateix, a fi de facilitar i dinamitzar la captació de projectes empresarials i ampliar el nombre de sol·licituds de qualitat, APTE actuarà com a canal d'entrada de projectes realitzant una anàlisi prèvia dels mateixos abans de la seva presentació a ENISA. A més, les dues institucions col·laboraran en projectes d'emprenedoria
social.

Font i fotografia: notícia de www.ptv.es 13/07/2012

Comparteix