Inici de sessió d'usuari

Ascamm i Aeroport Sabadell signen acord
Edició/ 15 de Març de 2012

La Fundació ASCAMM, situada en el Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola), i l'Aeroport de Sabadell han arribat a un acord per intensificar la col•laboració que actualment mantenen, especialment en diferents aspectes relacionats amb els projectes aeronàutics.

La decisió es va adoptar en el marc de la visita realitzada per Miguel Angel Gonzalez, director de l'Aeroport de Sabadell, a les instal•lacions de la Fundació ASCAMM, on es va entrevistar amb Antoni Peñarroya, president d'aquesta entitat, amb la presència de tècnics tant de ASCAMM com de l'Aeroport.

Segons explica la Fundació ASCAMM, el seu Centre Tecnològic treballa en diferents projectes i iniciatives relacionades amb el sector aeronàutic, com a aplicacions per a navegació per satèl•lit, tecnologies de geolocalización i materials compostos.

Cal recordar que, recentment, la Fundació ASCAMM integra el Centre Tecnològic Aeroespacial (CTAE), situat a Viladecans (Baix Llobregat), fet que ha permès a l'entitat vallesana incrementar de forma important els seus projectes i investigacions tecnològiques per a la indústria aeroespacial

En aquesta nova etapa de col•laboració, la Fundació ASCAMM I l'Aeroport de Sabadell van intercanviar punts de vista i informació sobre les necessitats del sector aeronàutic i les possibles solucions de caràcter tècnic a les demandes que plantegen les empreses.

Tecnologia, innovació i excel•lència

La Fundació ASCAMM, membre de la xarxa TECNIO (formada per mes d'un centenar d'agents especialitzats), creada per l'agència ACC1O per potenciar la tecnologia diferencial, la innovació empresarial i l'excel•lència, té com a missió generar riquesa en el seu entorn per la via de la R+D aplicada, la innovació i els serveis intensius en coneixement orientats a la millora de la competividad de les empreses Industrlales. Amb una trayectorla de gairebé 25 anys, coopera amb múltiples socis tecnològics i industrials en tot tipus de projectes de ínvestigación a nivell nacional i internacional. L'aeronàutic és un dels sectors amb els quals col•labora, però també ho fa amb l'automoció, ferroviari, equips Industrials, energia, blasanitario, envàs i embalatge .

Font i fotografia: notícia del Diari de Sabadell 14/03/2012

Comparteix