Inici de sessió d'usuari

Ascamm i Itec signen conveni col·laboració
Edició/ 23 de Juliol de 2012

La Fundació Ascamm, membre de Tecnio (la xarxa creada per ACC1O que potencia la tecnologia diferencial, la innovació empresarial i l'excel·lència) i la Fundació Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya (Itec), han signat un conveni de col·laboració.

El conveni, subscrit pel director general de la Fundació Ascamm, Xavier López, i pel director general de Itec, Antón Mª Checa, té com a objectiu fixar un marc de col·laboració per enfortir les activitats d'investigació aplicada, innovació i transferència tecnològica per promoure un teixit empresarial de la construcció altament competitiu. El conveni té una vigència de tres anys.

En aquest sentit, el calendari d'accions previstes contempla la suma de capacitats per potenciar activitats de R+D+i, formació, certificació de productes i acompanyament en la internacionalització de les empreses del sector de la construcció. Amb la signatura del present conveni es pretén a més donar visibilitat a les activitats orientades a la industrialització d'aquest sector, àmbit en el qual Ascamm ha incrementat notablement la seva capacitat tecnològica com a conseqüència de la fusió per absorció de Imat - Centre Tecnològic de la Construcció, operació aprovada pels respectius Patronats el passat 15 de març de 2012.

Una comissió de seguiment, formada per membres d'ambdues entitats, serà la responsable de dinamitzar les accions, vetllar pel compliment del pla d'acció anual i assegurar l'objectiu principal d'aquest conveni: potenciar la industrialització i la competitivitat de les empreses del sector de la construcció.

 

Font i fotografia: notícia de www.interempresas.net 20/07/2012

 

Comparteix