Inici de sessió d'usuari

Aslogic, 3a Empresa Tecnològica a la UAB
Edició/ 14 de Desembre de 2012

L'empresa desenvolupa productes i serveis personalitzats basats en tecnologies del grup de recerca Logism, de la Unitat Departamental Logística i Aeronàutica de la UAB, que permeten optimitzar els processos productius de les empreses. 

Aslogic ofereix activitats de consultoria, enginyeria i desenvolupament d'aplicacions per solucionar problemes tecnològics en el camp de l'aeronàutica i la logística. En aquest sentit, desenvolupa aplicacions BPM (Business Process Management), d'aprofitament de les bodegues de càrregues dels vols low-cost, i eines per a l'optimització dins l'àmbit sanitari, educatiu i industrial.

Així mateix, l'empresa ha codesenvolupat i coproduït un sistema per a la inspecció de persones i equipatges abans d'accedir a la zona restringida d'un aeroport que millora la qualitat del procés d'accés a la zona d'embarcament, augmenta la fluïdesa i redueix el temps que els passatgers han d'invertir al control de seguretat. Aquest sistema s'ha implementat, per exemple, a l'Aeroport de Palma de Mallorca.

Aslogic ha nascut del grup de recerca Logism de la Universitat Autònoma de Barcelona. "L'experiència científica i tecnològica que acumulem juntament amb la generació d'idees innovadores ens permet desenvolupar productes que ofereixen una nova perspectiva sobre la solució de problemes i que s'adapten a les necessitats específiques dels nostres clients", destaquen el Dr. Juan José Ramos i el Dr. Miquel Àngel Piera, socis de l'empresa.

L'empresa ha col·laborat amb diferents entitats com ara Boeing, Swissport, Acciona, Indra, Aena, Aeroports de Catalunya, Cirsa, Damm, General Òptica, Inoxcrom, ALG, Aceralia i Repsol.

 

Font i fotografia: notícia del (PRUAB) www.uab.es 12/12/2012

 

 

 

 

Comparteix