Inici de sessió d'usuari

Autodiagnosi d'emprenedoria (test)
Empren/ 23 de Setembre de 2011

La Direcció general de Política de la Petita i Mitjana Empesa del Ministeri d'Indústria ha desenvolupat un qüestionari de 25 preguntes tancades, distribuïdes en set característiques de l'emprenedor (motivació, iniciativa i energia personal, perfil psicològic, capacitat de relació, capacitat d'anàlisi, innovació i creativitat i propensió al risc).

En el procés d'omplir el qüestionari es va obtenint una valoració, en forma de baròmetre, que indica si les seves característiques de qui està fent el test i la seva actitud davant determinades qüestions empresarials es corresponen amb les identificades amb els emprenedors que ja han iniciat la seva activitat empresarial.

Associades a aquest baròmetre, el sistema facilita una sèrie de receptes o recomanacions d'actuació, un sistema d'informació i unes eines de formació en línia.

Per realitzar aquest autodiagnòstic cal estar registrat a l'aplicatiu, que permetrà anar guardant les valoracions parcials que es vagin obtenint i aconseguir un informe imprès amb els resultats finals.

 

Podeu accedir-hi des d'aquí:
http://servicios.ipyme.org/emprendedores/

 

TAGS
Comparteix

afegir comentari

Inicieu sessió o registreu-vos per a enviar comentaris