Inici de sessió d'usuari

Avui Día Internacional dels Museus 2020 , es torna digital !
Edició/ 18 de Maig de 2020

Els museus adherits a la Xarxa de Museus Locals (68 museus i equipaments culturals de 53 municipis de la província de Barcelona) volen afegir-se a aquesta commemoració programant activitats,

El Museu d’Art de Cerdanyola també proposa diverses activitats sota el lema ‘Museus per la igualtat, diversitat i inclusió’, una temàtica que encaixa de ple amb l’essència del museu. Les activitats es publicaran Les activitats es publicaran entre el 16 i 18 de maig als perfils d’InstagramTwitter i Facebook del mateix museu.

El Museu d’Història de Cerdanyola proposa per celebrar el Dia Internacional dels Museus diverses activitats virtuals que es podran seguir als seus perfils d’Instagram i Facebook. Es tracta d’activitats que ja estaven previstes en la programació del museu i que s’han convertit a format online per poder ser seguides per les persones interessades en conèixer i gaudir del patrimoni històric de la ciutat.

  • Poblat Ibèric de Ca n’Oliver. La darrera de les activitats programades serà el dilluns 18 de maig i serà un vídeo de la visita guiada online al Poblat Ibèric de Ca n’Oliver amb la seva evolució, els seus carrers i la vida quotidiana dels seus habitants al segle III a.C.
  • Els de Ca n'Oliver, símbols del poder a la Cultura Ibèrica. El director del Museu, Joan Francès Farré, explicarà  en un vídeo la història d'uns fragments escultòrics  zoomorfs conservats al Museu i ho relacionarà amb els objectes vinculats a l'aristocràcia de Ca n'Oliver. Aquesta activitat s'emmarca en el lema d’enguany ‘Museus per la igualtat, diversitat i inclusió’.

 

 

 

 

 

Comparteix