Avui finalitza el periode d' inscripció : Programa Explorer "Joves amb solucions"
Edició/ 18 de Desembre de 2020

PROGRAMA EXPLORER " JOVES AMB SOLUCIONS"

L'Ajuntament de Cerdanyola, l'Ajuntament de Sant Cugat i el Parc de Recerca UAB impulsen plegats una nova edició del programa Explorer "Joves amb solucions", una iniciativa d'impuls al talent jove promoguda pel Banc Santander a través de Santander Universitats i dirigida pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE) i amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona.

Aquest programa brindarà formació, accés a una comunitat global i incentius a joves emprenedors de 18 a 31 anys que vulguin validar les seves idees de negoci relacionades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030. 

El Programa està dirigit a joves d'entre 18 i 31 anys que, durant 12 setmanes, podran desenvolupar habilitats emprenedores com el lideratge, treball en equip o habilitats de comunicació.

Sostenibilitat, autoocupació i softskills
En aquesta nova convocatòria, el programa esdevé una proposta de formació emprenedora d'avantguarda, adaptada al nou context d'innovació global. La seva transformació digital respon a la necessitat d'escalar un programa d'èxit validat que obre la porta a un perfil d'emprenedor més ampli en quantitat i diversitat de propostes.

Explorer compta amb un marcat component relacionat amb la sostenibilitat, buscant solucions innovadores vinculades amb els ODS 2030. Les persones candidates hauran d’alinear els seus projectes amb un o diversos dels ODS de Banco Santander: fi de la pobresa, educació de qualitat, igualtat de gènere , energia assequible i no contaminant, treball decent i creixement econòmic, reducció de les desigualtats, ciutats i comunitats sostenibles, producció i consum responsables, acció pel clima i aliances per assolir els objectius.

Data límit: 18/12/20

Inscripció:

https://explorerbyx.org/

 
Comparteix