Barcelona acollirà al maig la segona Conferència Espanyola de Coworking
Edició/ 6 de Febrer de 2013

Després de l'èxit de la primera edició de Coworking Spain Conference, que va tenir lloc el 2012 a Madrid, enguany se'n celebrarà la segona, aquest cop a Barcelona. MOB_Barcelona i Valkiria Hub Space, dos espais de coworkig barcelonins, seran les seus d'aquesta jornada que es realitzarà el 24 i 25 de maig, amb la societat col·laborativa com a eix.

Coworking Spain organitza amb MOB, Utopic_US i Valkiria Hub Space la segona Conferència Espanyola de Coworking (Coworking Spain Conference 2013), que tindrà lloc a Barcelona el 24 i 25 de maig i comptarà amb la participació de les persones més influents en l'àmbit europeu del coworking.

La configuració d'una nova societat col·laborativa serà el tema principal de la conferència. Així, girarà al voltant dels nous models de treball i les estructures empresarials lligades a la col·laboració, sense oblidar els perfils professionals i tipus de negoci que estan apostant per aquesta fórmula. A més, es donaran a conèixer les apostes més innovadores en aquest àmbit com a part del camí cap a una nova "societat col·laborativa", model social que davant el difícil context actual està cobrant protagonisme.

Els centres Barcelona Valkiria Hub Space i MOB_ BCN acolliran les conferències i els tallers de trobada, que estaran orientats tant a gestors de centres com a coworkers o professionals que hagin iniciat o estiguin valorant iniciar la seva marxa professional d'acord amb aquesta nova fórmula col·laborativa.

Per a més informació, podeu seguir l'etiqueta #CwCS a Twitter.

Font: http://punttic.cat/conferencia_espanyola_coworking_2013_barcelona

Comparteix