Inici de sessió d'usuari

Bases convocatòria_Agència Catalana de Joventut: beques Art Jove Intercanvi Internacional
Edició/ 15 de Desembre de 2016

Des del Servei Municipal de Treball, Empresa i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, us informem que ha sortit publicada la RESOLUCIÓ TSF/2775/2016, de 2 de desembre, per la qual s'aproven les bases reguladores dels premis Art Jove Producció, les beques Art Jove Mediació i les beques Art Jove Intercanvi Internacional.

Objectiu: publicar les bases de la convocatòria de dues beques per a estades formatives d'un mes al Hoger Instituut voor Schone Kunsten (HISK) de Gant, Bèlgica, durant l'any següent a la convocatòria, on els/les artistes seleccionats disposaran d'un espai de treball i rebran informació de retorn (feedback) del professorat, visitaran artistes, comissaris/àries, teòrics/ques de diferents procedències que desenvolupen al centre conferències, tallers i grups de lectura, així com visites d'estudi a artistes.

Poden ser beneficiàries de la beca les persones joves residents a Catalunya que tinguin entre 18 i 30 anys durant el termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria.

El període de presentació de sol·licituds, així com la dotació de cadascuna de les beques, els establirà la convocatòria de la beca així que es publiqui.

Font: web Gencat

Comparteix