Inici de sessió d'usuari

BforPlanet fira per impulsar els Objectius de Desenvolupament Sostenible
Edició/ 7 de Juliol de 2021

Fira de Barcelona celebrarà del 7 al 8 de juliol la primera edició de BforPlanet, el saló centrat en l’impuls dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), Esdeveniment internacional que reunirà a Barcelona persones expertes i directius de tot el món en relació amb els reptes dels ODS.

Las conferències d’aquesta primera edició es dividiran en dos blocs. El primer, sota la denominació Leadership Summit, reunirà a ponents de prestigi internacional, tant experts, com directius de grans multinacionals, que exposaran les seves estratègies corporatives en l’àmbit de la sostenibilitat i els ODS. El segon bloc agruparà exemples d’activitat empresarial al voltant dels ODS i de com la sostenibilitat i l’economia circular poden generar noves oportunitats i nínxols de negoci en àmbits com la mobilitat, generació i ús d’energies renovables, canvis en l’estil de vida i alimentació, l’eficiència energètica, la reutilització, el reciclatge o la desmaterialització, entre altres.

Les ponències de BforPlanet es podran seguir a través de la plataforma digital de l’esdeveniment, permetent als professionals de qualsevol àmbit i procedència accedir als continguts del certamen.

El 8 de juliol tindrà lloc la Pitch Competition Startups.

 
Més informació:
Comparteix