Busques feina? Participa en el Programa Espai de Recerca Feina 2015-2016
Edició/ 23 de Maig de 2016

Des del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, us informem que actualment està en curs el Programa Espai de Recerca de Feina 2005-2016.

El programa promou la recerca de feina de forma sistemàtica optimitzant l’ús de canals, recursos i eines, i adaptant les candidatures de les persones demandants de feina a les ofertes del mercat de treball adequades al seu perfil professional. La finalitat del programa és accelerar la incorporació de les persones demandants d’ocupació al món laboral mitjançant la recerca activa de feina per Internet i ajudant-les a superar les dificultats inherents als processos de recerca de feina.

El programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i va adreçat a persones inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat com a demandants de feina; a més cal tenir coneixements bàsics d’informàtica.

Aquelles persones que estiguin interessades en rebre més informació sobre aquest programa, podràn adreçar-se a la Masia Can Serra, Avda. Roma s/n o trucar al 93 594 70 50.

Aquest programa està regulat per l’Ordre EMO/308/2015, de 23 de setembre, pel qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al desenvolupament d’espais de recerca de feina en l’àmbit de l’orientació per a l’ocupació.

 
AdjuntMida
busques_feina_2016.pdf100.79 KB
Comparteix