Inici de sessió d'usuari

Candidatures obertes per al Entrepreneur’s Corner
Edició/ 31 de Maig de 2013

Us recordem que estem buscant start-ups i emprenedors d’arreu de Catalunya perquè tinguin l’oportunitat de presentar els seus projectes davant del públic assistent a PROCATTIC 2013 i d’establir connexions amb business angels, inversors i possibles partners. Un jurat qualificat, a més, escollirà un d’aquests emprenedors per realitzar una ponència a l’esdeveniment. Recordeu que per formar part de l”Entrepreneur’s Corner, i d’optar a aquesta “plaça de ponent” heu d’omplir aquest formulari.  La data límit per presentar els projectes és el 7 de juny.

És un plaer comptar amb el Josep Maria Valero en la funció de jurat.  Co-fundador de Barcelona Loves Entrepreneurs, una iniciativa de base social que té com objectiu convertir Barcelona en una de les ciutats més emprenedores en l’àmbit europeu, es va formar en l’àmbit tècnic i posteriorment en gestió. Emprenedor i impulsor d’iniciatives al voltant d’Internet, compta amb  més de 15 anys d’experiència en el sector de les TIC en un entorn multinacional a Nestlé.

El projecte a Verkami encara està obert, i seguim treballant per fer de PROCATTIC 2013 un gran esdeveniment. Tot això, no obstant, continua depenent de la vostra ajuda i suport, i necessitem encara una empenta per fer-ho possible. Queden 14 dies per arribar a l’objectiu: ens doneu un cop de mà?

Font: http://2013.procattic.cat/articles/index.php?accio=show_article&id=14

Comparteix