Inici de sessió d'usuari

Catalunya Empren al Bizbarcelona : Esdeveniment per les persones emprenedores, start-ups, pimes i autònoms
Edició/ 14 de Setembre de 2020

Des de l'estand del Catalunya Emprèn s'oferirà als assistents informació i assessorament al voltant del conjunt de serveis en matèria d'emprenedoria.

A banda de la presència a l'estand durant els tres dies i l'assessorament online hi haurà una serie de conferències entre les que destaquem les següents:

  • La presentació dels resultats del GEM Catalunya 2019-2020. El Global Entrepeneurship Monitor 2018 és una iniciativa promoguda pel Departament d'Empresa i Coneixement a través del Programa Catalunya Emprèn, i la Diputació de Barcelona. L'informe l'han elaborat conjuntament l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona de la Universitat Autònoma de Barcelona sota la direcció de Carlos Guallarte i en el marc de l'Observatori de la Petita i Mitjana Empresa. Aquest informe, a trets generals analitza l'activitat emprendedora, així com els factors que influeixen en la creació de noves empreses.

  • La ponència Digitalitza´t: Ocupa el teu lloc al món de les startups.  Amb la participació de Barcelona Digital Talent, Iron Hack i Badi. Barcelona ha esdevingut un pol d’atracció d’startups i empreses tecnològiques i per tant generació d’ocupació de qualitat. En aquesta sessió de la mà de ponents rellevants de l’ecosistema emprenedor i de talent de Barcelona, coneixereu com fer carrera amb les digital skills i aprofitar aquesta gran oportunitat de formar part d’una empresa internacional innovadora a l’ecosistema d’startups de Barcelona.  
  • La Caixa d'eines i recursos Leader per a l'empresa i l'emprenedoria en el món rural, organitzada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Els ajuts Leader són una de les principals línies de finançament per a emprenedors i empreses rurals. Ofereixen serveis de suport a l'emprenedoria, així com altres eines que pretenen impulsar la innovació empresarial (economia verda, etc.).

  • Programa Primer de Preacceleració emmarcat dins la iniciativa Catalunya Emprèn, que vol fomentar l'emprenedoria d'alta especialització territorial. Si ets emprenedor/a i vols participar en un procés d'acceleració basant-se en la innovació i la tecnologia no pots deixar perdre aquesta oportunitat. Comptarem amb les acceleradores que promouen els programes Indesup Tech, SmartTown, Connected Car Living Lab, entre d'altres.


Ponències


21 de setembre

10h Jornada tècnica Xarxa Emprèn (Acte Tancat). Àrea Emprenedoria i Formació.  Sala Príncep.

11h Presentació GEM Catalunya 2017-2018. Diputació de Barcelona i Catalunya Emprèn del Departament d'Empresa i Coneixement. Sala Príncep.

 

22 de setembre

15h Caixa d'eines i recursos Leader per a l'empresa i l'emprenedoria en el món rural. ARCA. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. 

17h Digitalitza´t: Ocupa el teu lloc al món de les startups. Barcelona Digital Talent, Iron Hack i Badi.

18h T’agrada la tecnologia? Crea la teva startup amb el Programa Primer. Catalunya Emprèn del Departament d'Empresa i Coneixement i Dopuo.

 

23 de setembre

13h iFest : The young leaders interaction fest. iFest: programa d'aprenentatge i mentoria per trobar-te amb els creadors de la tecnologia, la ciència, la innovació i la disrupció que estan canviant el nostre món. Troba la inspiració i encomana't de passió per fer coses "més sofisticades". Impregna't de tecnologia i fes les teves aportacions a la societat.
Become a player and become a shaker... be exponential!!!. Catalunya Emprèn del Departament d'Empresa i Coneixement. Judit Corominas, Tècnica de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà i Miguel Robert Rincon, membre de l'equip guanyador de l'iFest 2019 i CEO d'Aide.

Els trobaràs a l'estand (C21 ) Catalunya Emprèn (Pavelló 8).

Quan.

Data:  21.09.2020 al 23.09.2020

Consulta el programa Bizbarcelona amb totes les activitats https://www.bizbarcelona.com/programa/#

Inscriu-te Codi presencial F87ECA1E i Codi virtual 2EDC5C2C

 
Comparteix