Inici de sessió d'usuari

Cerdanyola Connecta - Creació i Consolidació d'empreses - Presentacions
Coopera/ 3 de Juny de 2013

Cerdanyola Connecta va ser una iniciativa de l'Ajuntament Cerdanyola, amb el suport de la Diputació de Barcelona, i organitzat pel PTV, que va tenir com a principals objectius potenciar la interrelació del teixit productiu per aprofitar les oportunitats del territori, impulsar una xarxa relacional de col·laboració empresarial entre les pimes i les entitats científico-acadèmiques del territori, generar accions de cooperació i acció conjuntes d'innovació i fomentar la cultura col·laborativa i particularment la cooperació empresarial, especialment per a pimes, micropimes i emprenedors.
Fonts de l'organització indiquen que la primera jornada es va estructurar en tres mòduls amb temàtica diversa. El primer va servir per exposar els recursos de què disposen les empreses a l’hora de constituir-se, tant per part d’organismes de gestió pública com privada. En aquest sentit, Isabel Olivares, tècnica d'Assessorament a Nous Emprenedors, va manifestar les prestacions del Servei Municipal d’Ocupació (SMO) de l’Ajuntament de Cerdanyola, i també va intervenir en el mateix sentit Guillem Perdrix, director de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya. A més, Xavier Garriga, adjunt a la direcció del PTV va donar a conèixer els programes de suport a la creació d'EBTs del PTV, i Manuel Marin, director del Centre d'Emprenedors, va exposar el Programa Market Assessment d'ACC10-EADA.

El segon mòdul de la jornada abordava les eines necessàries perquè els emprenedors, un cop creada l'empresa, puguin consolidar-la. Juli Mitjans, tècnic d'assessorament empresarial de l’SMO de l'Ajuntament, i Javier Elizondo, cap d'assessorament empresarial d’ACC1ó, van exposar els serveis que s’ofereixen des dels seus respectius organismes públics, mentre Manel Amado, cap d'assessoria de comerç interior de la Cambra de Comerç de Sabadell, i Ana Isabel Pérez, consultora financera de Pimec exposaven els recursos que també es presten des de les seves entitats.

Mòdul Creació d'empreses.

• Serveis de suport a l'emprenedor del SMO, Empresa i Promoció econòmica (Ajuntament de Cerdanyola). Sra. Isabel Olivares, Tècnica d'Assessorament a Nous Emprenedors
• Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya. Sr. Guillem Perdrix, director.
• El Programa de suport a la creació d'EBTs del PTV. Xavier Garriga, Adjunt a direcció del Parc Tecnològic del Vallès
• El Programa Market Assessment d'ACC10-EADA. Sr. Manuel marin, Director el Centre d'Emprenedors.

Mòdul Consolidació d'empreses

• Serveis de suport a l'empresa del SMO, Empresa i Promoció econòmica (Ajuntament de Cerdanyola). Sr. Juli Mitjans, tècnic d'assessorament empresarial.
• Serveis de suport a l'empresa d'ACC10, Agència de Suport a l'Empresa Catalana. Sr. Javier Elizondo, Cap d'Assessorament Empresarial.
• Serveis de la Cambra de Comerç de Sabadell. Sr. Manel Amado. Cap d'Assessoria de Comerç Interior.
• Pimec: Consultoria per a l'empresa

 

Adjuntem les presentacions dels diferents ponents:

Mòdul Creació d'empreses.

http://www.slideshare.net/cerdanyolaoberta/130313-creacioeadapresentacio
http://www.slideshare.net/cerdanyolaoberta/130313-creaciofctcpresentacio
http://www.slideshare.net/cerdanyolaoberta/130313-creaciptvpresentacio
http://www.slideshare.net/cerdanyolaoberta/130313-creaciosmopresentacio

Mòdul Consolidació d'empreses.

http://www.slideshare.net/cerdanyolaoberta/130313-consolidaciopimecana-isabelperezpresentacio
http://www.slideshare.net/cerdanyolaoberta/130313-consolidaciocambra-sabadellpresentacio
http://www.slideshare.net/cerdanyolaoberta/130313-consolidacioacc1-opresentacio
http://www.slideshare.net/cerdanyolaoberta/130313-consolidaciosmopresentacio

 

TAGS
Comparteix