Inici de sessió d'usuari

Cerdanyola Connecta - Internacionalització - Presentacions
Coopera/ 10 de Juny de 2013

Cerdanyola Connecta va ser una iniciativa de l'Ajuntament Cerdanyola, amb el suport de la Diputació de Barcelona, i organitzat pel PTV, que va tenir com a principals objectius potenciar la interrelació del teixit productiu per aprofitar les oportunitats del territori, impulsar una xarxa relacional de col·laboració empresarial entre les pimes i les entitats científico-acadèmiques del territori, generar accions de cooperació i acció conjuntes d'innovació i fomentar la cultura col·laborativa i particularment la cooperació empresarial, especialment per a pimes, micropimes i emprenedors.

La internacionalització de les empreses va ser el tema central de l’últim mòdul i va comptar, amb la intervenció de Javier Elizondo, d’ACC1ó, de Joan Valls, director de l’Àrea d'Assessoria, Promoció i Formació de la Cambra de Sabadell i de Montse Castro, coordinadora del programa Country Manager Pimec.

Mòdul Internacionalització.

    • Serveis de suport a la internacionalització d'ACC10, Agència de Suport a l'Empresa Catalana. Sr. Javier Elizondo, Cap d'Assessorament Empresarial
    • ICEX / Direcció Territorial de Comerç
    • El Pla d'Acció internacional de la Cambra de Sabadell. Sr. Joan Valls. Director àrea d'assessoria, promoció i formació.

Adjuntem les presentacions dels diferents ponents:


http://www.slideshare.net/cerdanyolaoberta/130313-internacional-cambra-babadellpresentacio
http://www.slideshare.net/cerdanyolaoberta/130313-internacionalacc1presentacio-22742787
http://www.slideshare.net/cerdanyolaoberta/130313-internacionalpimecmontse-castropresentacio


TAGS
Comparteix