Inici de sessió d'usuari

Cerdanyola Connecta tanca jornades posant en contacte idees i projectes per créixer
Edició/ 27 de Març de 2013
El programa de suport a l’empresa Cerdanyola Connecta va arribar ahir a la seva tercera i última jornada, Col·laboració empresarial i bones pràctiques. Abans s’han realitzat les jornades Creació, consolidació i internacionalització de l'empresa i Finançament innovació i transferència de coneixement. L’acte central va ser l’encontre empresarial Cerdanyola Xarxa de Valor Compartit del passat divendres 22 de març al Parc Tecnològic del Vallès (PTV).

Cerdanyola Connecta és una iniciativa de l'Ajuntament Cerdanyola, amb el suport de la Diputació de Barcelona, i organitzat pel PTV, que té com a principals objectius potenciar la interrelació del teixit productiu per aprofitar les oportunitats del territori, impulsar una xarxa relacional de col·laboració empresarial entre les pimes i les entitats científic acadèmiques del territori, i generar accions de cooperació i acció conjuntes d'innovació.

El regidor de Promoció Econòmica, Francisco Ortiz, feia una valoració més que positiva del Cerdanyola Connecta, amb tres jornades amb ponents de primer nivell i un gran interès dels assistents per treballar en xarxa. Ortiz destacava l’encontre empresarial Cerdanyola Xarxa de Valor Compartit, amb la participació de 110 empreses que van realitzar encontres bilaterals concertats, d’uns 15 minuts de durada, que van servir per establir contactes, fer propostes de col·laboració, oferir productes i serveis i establir lligams en xarxa.

Francisco Ortiz posa com exemple de la utilitat de l’encontre, "el cas de quatre entitats dedicades a l’atenció geriàtrica al Vallès per centralitzar les compres en un mateix proveïdor i així abaratir costos i millorar el servei". Ortiz ho veu com "una interessant via de futur per anar sortint de la crisi des del treball conjunt". El regidor de Promoció Econòmica remarca la importància de continuar treballant en la posada en contacte d’idees i propostes de creixement, "tant de nous emprenedors com d’empreses consolidades, i la trobada d’actors econòmics del país per treballar en xarxa com el millor camí per projectar internacionalment el nostre territori".

Algunes de les entitats que han participat en Cerdanyola Connecta són Parc Tecnològic del Vallès, Parc de l’Alba, Parc Recerca UAB, Institut Català de Finances, ASCAMM, Banc Sabadell, Cambra de Comerç Sabadell, Rotary, Cerdanyola Empresarial, Cecot Cerdanyola, Fundació Mapfre, i UPC.

Font: http://cerdanyola.info/menu_principal/inici/noticies/2013/03/26/cerdanyola_connecta.html

Comparteix