Inici de sessió d'usuari

Cerdanyola del Vallès, agent del programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement
Edició/ 9 de Setembre de 2013

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès forma part del programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement (2a edició) promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC. L’Ajuntament hi participa com a agent referent del teixit empresarial del territori.

El programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement contempla seleccionar 50 pimes de la demarcació de Barcelona que tindran l’oportunitat d’accedir a més de 60 hores d’assessorament d’experts en temes com d’estratègia empresarial, finançament, innovació, internacionalització, entre altres, per tal d’abordar els seus reptes i projectes de creixement amb majors garanties.


Les empreses beneficiàries d’aquesta actuació hauran de ser mitjanes o petites empreses de tres o més treballadors, amb una trajectòria empresarial igual o superior als tres anys, amb voluntat d'invertir en creixement i tenir vocació internacional.


Des de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès es fa una crida al teixit empresarial perquè participi en aquest programa. Es valora la idoneïtat de fer-ho perquè les eines de suport ofertes són necessàries per a l’elaboració i desenvolupament de l’estratègia
de creixement de l’empresa.


Les candidatures es podran presentar fins el 30 de setembre del 2013 per correu electrònic, mitjançant el formulari d’inscripció que es troba a l’enllaç del programa:

http://www.webmini.cat/repositori/documents/ca/webmini171-RMldy0.pdf

Per a més informació del programa, s’adjunta el díptic i l’enllaç següent:
www.creixementempresarial.pimec.org.

Per a qualsevol dubte, també podeu contactar amb l’àrea d’empreses del Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès: cerdanyolaoberta@cerdanyola.cat ,telèfon 935 947 050.

Comparteix