Inici de sessió d'usuari

Cerdanyola Empresarial organitzarà la segona edició de La Nit de Cerdanyola Empresarial el pròxim dijous 21 de novembre 2013
Edició/ 4 de Octubre de 2013

Es comptarà amb la presència del Conseller d’indústria i ocupació, Sr. Felip Puig i es concediran els reconeixements a empreses de la nostre ciutat.

La patronal local, Cerdanyola Empresarial, està organitzant la segona edició de “LA NIT DE CERDANYOLA EMPRESARIAL”, un gran acte que l’any passat va congregar al voltant de 400 assistents, i el programa del qual és molt variat i atractiu.

“LA NIT” vol ser una acte de reconeixement a aquelles empreses i emprenedors de la nostra ciutat, per aquest motiu es realitzarà el lliurament de vuit reconeixements a empreses, emprenedors, entitats... en diferents categories com són la internacionalització, el foment del treball, la responsabilitat social, el vincle amb la ciutat... entre d’altres.

També el comerç i la restauració hi seran presents una vegada més amb un reconeixement en cada categoria. Tant les associacions de comerciants com el gremi de hostaleria han confirmat el seu suport a La Nit de Cerdanyola Empresarial.

Cal destacar el suport institucional de l’Ajuntament de Cerdanyola de Cerdanyola del Vallès que està participant de forma activa en l’organització de la Nit Empresarial i en la segona beca Rotary Impuls a l’Emprenedoria, amb el propòsit de facilitar dinàmiques que potenciïn el creixement econòmic local, així com en la consolidació d’una xarxa de col•laboració transversal entre els diferents agents del territori.

També destaquem els patrocinadors i col•laboradors, LA CAIXA, EPSON, GRUP SISQUELLA, MH INDUSTRIAS i CERDANYOLA IMPRESSIONS actualment.

Paral•lelament, el ROTARY CLUB de Cerdanyola farà lliurament en l’acte, de la segona beca a un/a emprenedor/a de la ciutat, beca que inclou serveis empresarials gratuïts per ajudar a posar en marxa el projecte premiat.

El Conseller d ‘Empresa i Ocupació, Sr. Felip Puig hi serà present i la vetllada serà amenitzada i dirigida per Elisabet Carniser, reconeguda periodista de TV3, qui a més farà una ponència.

Segons Lluis Sisquella, President de Cerdanyola Empresarial, “volem que això sigui un acte de la ciutat, dels seus emprenedors, dels seus petits empresaris i autònoms, i en general de tots aquells que lluiten dia a dia amb il•lusió per crear, per ser millors i aportar el seu gra de sorra a la ciutat i la societat”.

“LA NIT és el gran esdeveniment del nostre territori i sense dubte un marc inigualable de networking i coneixement, on esperem reunir més de 400 assistents per que passin una estona agradable i estableixin relacions interessants i productives. Ja és la segona edició i lluitem perquè LA NIT sigui present a la ciutat per molts anys”.

“Si qualsevol empresa vol optar a un reconeixement, està obert a tothom, només cal adreçar un email a l’associació indicant la categoria que vol optar i els motius”, indica Sergi Moraleda, Gerent de l’associació.

Més informació: gerencia@aecv.cat

Comparteix