Inici de sessió d'usuari

Com captar els primers clients
Dijous, 3 Desembre, 2015 - 09:00 a 15:00

Com captar els primers clients. 3 de desembre de 9.00h a 15.00h.

Si tens una idea de negoci, estàs creant la teva empresa o fa com màxim 3 anys que l'has posat en marxa, pots beneficiar-te de la formació en gestió empresarial totalment gratuïta que el Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, posa a disposició de les persones emprenedores.

Ab l'objectiu d'ajudar a millorar les capacitats en gestió empresarial i les competències emprenedores, el Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès (Masia de Can Serraparera) ha posat en marxa un Programa de Formació totalment gratuït, adreçat a persones que tenen una idea de negoci i a empreses que es troben en procés de consolidació. El programa consta de set cursos especialitzats en diferents àrees de l'empresa. Les persones interessades poden fer tots els cursos o bé aquells que els interessi.

Aquesta formació està cofinançada per l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Diputació de Barcelona i no té cap cost per a les persones i empreses participants. Per a més informació o fer la inscripció, cal dirigir-se a l'Àrea de creació i consolidació d'empreses del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica.

E-mail: consolidacioiempresa@cerdanyola.cat; olivarespi@cerdanyola.cat

TAGS
Comparteix

afegir comentari

Inicieu sessió o registreu-vos per a enviar comentaris