Inici de sessió d'usuari

Conveni de col·laboració entre el PRUAB i SECOT
Edició/ 29 de Abril de 2014

El Parc de Recerca UAB ha signat un acord de col·laboració amb l’entitat Seniors Españoles para la Cooperación Técnica (SECOT) per al desenvolupament d’un programa d’assessorament empresarial. 

Buenaventura Guamis, director general del Parc de Recerca UAB, i Daniel Cañardo Blasco, president de la delegació de Barcelona de SECOT, han firmat avui dilluns 28 d’abril un conveni entre les dues institucions que té per objecte el desenvolupament d’un projecte d’assistència d’assessorament empresarial per tal de donar suport a les noves iniciatives empresarials sorgides en l’entorn Parc de Recerca UAB.

El PRUAB i SECOT comparteixen la voluntat de contribuir al naixement de noves activitats econòmiques fomentant l’activitat emprenedora i donant suport als emprenedors al llarg de tot el procés de creació de l’empresa. Per aquesta raó, les dues entitats col·laboraran, entre altres coses, en el diagnòstic inicial de viabilitat de projectes, en el suport en l’elaboració del pla de negoci, pla financer, plans comercials i de comunicació i en l’assessorament en l’estratègia de creixement.

Font: web PRUAB

TAGS PRUAB
Comparteix