Inici de sessió d'usuari

Conveni entre el PTV i Biopol'H
Edició/ 8 de Maig de 2012

El Parc Tecnològic del Vallès (PTV) i el Consorci Biopol’H han signat un conveni de col·laboració amb la finalitat d’enfortir els lligams, la complementarietat i la interacció entre els dos parcs científics i tecnològics.

Aquest acord permetrà als dos parcs l’elaboració i difusió conjunta dels programes de suport i ajudes a empreses i científics i l’organització i difusió conjunta de jornades i actes. Un altre dels objectius d’aquest conveni és promoure un fòrum de debat i anàlisi sobre el present i futur dels parcs científics i tecnològics per aprofundir en la col·laboració, l’especialització i la competència.

Les empreses ubicades al PTV i a Biopol’H també gaudiran a partir d’ara dels beneficis d’aquesta col·laboració. En aquest sentit, el conveni pretén crear un marc per compartir l’oferta de serveis a les empreses i possibilitar l’intercanvi de companyies segons conveniència, disponibilitat i especialitat dels dos parcs. A més, es podran realitzar intercanvis d’ubicació d’empreses, segons les demandes d’aquestes i la disponibilitat dels dos parcs signants.

El conveni de col·laboració entre el PTV i Biopol’H implica la creació d’una Comissió de Seguiment per definir, executar i supervisar les tasques que s’hagin de dur a terme per tal d’establir la viabilitat i l’execució dels acords.

La cooperació, la competència, l’especialització i la confiança són variables que condicionen la innovació. Aquestes peces es converteixen en claus irrenunciables per al canvi de model productiu. La col·laboració entre parcs científics i tecnològics contribueix a fer realitat aquest canvi de model productiu.

Font i fotografia: notícia de www.ptv.cat 3/05/2012 

Comparteix