Inici de sessió d'usuari

Convocatòria Ciberseguretat per a la prestació de serveis de suport per a la implantació de la ciberseguretat a les Pimes i autònoms
admin/ 24 de Setembre de 2020

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació d’Espanya, conjuntament amb la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona convoca el programa ciberseguretat. 

Els destinataris dels ajuts són: 

  • pimes de menys de 250 treballadors amb menys de 50 milions d’euros de facturació, 
  • micropimes  
  • autònoms 
 

El Programa de Ciberseguretat es materialitza a través de les següents accions:

- FASE I: Diagnòstic Ciberseguretat sense cost. El consultors de la Cambra elaboren un diagnòstic amb l’objectiu d'avaluar la teva situació actual en matèria de ciberseguretat i et recomanem projectes a implantar.

- FASE II: Implantació de solucions. Tu tries quin proveïdor s'encarregarà de la implantació de les eines de ciberseguretat a implantar i la Cambra farà el seguiment de la seva execució. El finançament de l’import elegible d’aquesta fase serà aportat en un 40% per FEDER i un 60% per l’empresa beneficiària. L'ajuda màxima que es pot obtenir és de 1.600€.

El Programa Ciberseguretat s’inscriu en el marc del Programa Operatiu Plurirregional d'Espanya (en endavant POPE), cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). 

 Data límit: 30/11/2020  

Més informació:

http://exteriors.gencat.cat/ca/ambits-dactuacio/afers_exteriors/ue/fons_europeus/detalls/noticia/20200907_programa-ciberseguretat-barcelona-2020

https://www.cambrabcn.org/que-t-oferim/ajuts-i-convocatories/ciberseguretat

Comparteix