Inici de sessió d'usuari

Convocatòria del Programa InnoCámaras 2021 : implantar solucions innovadores a les pimes de Barcelona
Edició/ 28 de Abril de 2021

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació d’Espanya, conjuntament amb la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona convoca el programa InnoCámaras per l’any 2021 com a mesura per afrontar l'impacte econòmic de la COVID-19 per a les empreses de la demarcació territorial de Barcelona.  

  

Es podran presentar al programa:   

  • Pimes  
  • Micropimes  
  • Persones inscrites en el Règim Especial de Treballadors Autònoms de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de Barcelona  

  

Aquesta convocatòria pretén donar suport a  solucions innovadores a les pimes mitjançant una metodologia que combina l'assessorament i els ajuts directes a la innovació.

La implementació de les solucions innovadores es realitza en dues fases:  

  

  • FASE I: un tutor, designat per la Cambra, realitza un assessorament individualitzat gratuït per diagnosticar àrees prioritàries de millora i elaborar recomanacions d’innovació de producte/servei, procés de producció, mètode de comercialització o gestió empresarial. El cost màxim per empresa a la Fase I de Diagnòstic serà de 1.200€ i serà cofinançat per FEDER i la Cambra de Comerç de Barcelona, pel que aquest servei serà gratuït per les empreses participants.  

  

  • FASE II: implantació de solucions mitjançant un proveïdor, a escollir pel sol·licitant, que durà a terme un pla personalitzat d’implantació com a resultat d’un informe de recomanacions previ. La Cambra, per la seva part, s’encarregarà del seguiment de l’execució. El finançament de l’import elegible de la segona fase, com a màxim 7.000 euros, serà aportat en un 40% pel FEDER i un 60% per l’empresa beneficiària. Tanmateix l’empresa beneficiària haurà de prefinançar el 100% de les despeses.  

   

El Programa InnoCámaras s'emmarca dins del Programa Operatiu Pluriregional del programa FEDER (2014-2020). 

Data límit: 21/05/2021 

Font:

https://exteriors.gencat.cat/ca/ambits-dactuacio/afers_exteriors/ue/fons_europeus/

 

Comparteix